MEDAŞ Gülşehir İşletme Şefliği Çat Yolunu aydınlatma direkleriyle donattı. 400 Evler Mahallesi Muhtarı Erol Barınır, mahallelerinde Şehit Er Mutlu Can Caddesi üzerinde 10 adet aydınlatma direği dikildiğini ve lambalarının takılarak yolun aydınlatılmasına başlandığını ifade etti. Gülşehir’in tali giriş kapısı olmasına rağmen Çat Yolunun aydınlatılmasına önem verdiklerini belirten Sayın Barınır, mahallelerinde vatandaşların geceleri sokağa çıkamayacağı karanlık bir nokta istemediklerini dile getirdi.
Önümüzdeki günlerde Aylin Sokakta da aydınlatma çalışmalarına devam edileceğini söyleyen Erol Barınır, MEDAŞ Gülşehir İşletme Şefliğine de teşekkürlerini bildirmeyi ihmal etmedi.
Gülşehir’in Çat Yolundaki tali girişini aydınlatan MEDAŞ yetkilileri, Kapadokya Havalimanından gelen ana girişini aydınlatmayı düşünürler mi bunu zaman gösterecek. Yüksekokul Kavşağından itibaren Kapadokya Havalimanına giden Çevre Yolu zifiri karanlık içinde ve buradaki Çalışanlar Mahallesi sakinleri akşamları dışarı çıkmaya korkuyorlar. Mahalleliler, Gülşehir’in en karanlık yeri olduğunu söyledikleri yolun yetkililer tarafından bir an önce aydınlatılmasını istiyorlar.