Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri 26.02.2020 tarihinde İngilizce öğretmeni Murat Pektaş danışmanlığında yürüttükleri "The Best Career For Me" (benim için en iyi kariyer) adındaki eTwinning projeleri kapsamında gerçekleştirdikleri yakın üniversite gezisi etkinliğinde Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi'ni ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında kariyer merkezi müdürü Dr. Öğretim üyesi Zehra Emine Turan öğrencilere kariyer tercihleriyle ilgili hayatlarında mutsuz olmamak için çok ciddi adımlar atmaları gerektiğini ifade etti ve kendisinin akademik hayatından çok güzel örnekler vermiştir ve üniversiteyle ilgili çok değerli bilgiler vermiştir.

Ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne geçen öğrenciler araştırma görevlisi sayın Serkan Derici de İİBF ile ve üniversite ile ilgili önemli ve gerçekçi bilgiler sunmuştur. Öğrencilerimiz, kendileri için çok güzel bir rol model olan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi'nin değerli öğretim üyesi sayın Zehra Emine Turan'a ve Araştırma Gör. Serkan Derici'ye üniversite hakkında detaylı bilgiler verdikleri için çok teşekkür ettiklerini belirttiler ve bu ve benzeri etkinliklerin meslek tercihlerinde çok büyük önem arz ettiğini söylediler.