Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'nde kurulumu devam eden "Bilim ve Kültür, Sanat Tasarım Beceri Atölyesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2023 Eğitim Vizyon Belgesi hedefleri doğrultusunda mevcut eğitim uygulamaların niteliğini artırmak için okullarımızda Tasarım Beceri Atölyelerinin kurulması çalışmalar devam etmekte.

Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi'nde Tasarım Beceri Atölyesi çalışmalarını inceleyen Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okullarda bir öğrenme mekânı olarak planlanan Tasarım Beceri Atölyesi seferberliğinin devam ettiğini belirterek 2020 yılının sonuna kadar ilimizde her okulda Tasarım Beceri Atölyesi kurulumunun tamamlanacağını söyledi.

Tasarım Beceri Atölyeleri ile yaratıcılık ve yeni tecrübelerin ortaya çıkarılacağını belirten Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğretmenlere Tasarım Beceri Atölyeleri konusundaki çalışmalarda güvendiklerini, iş birliği ile çok güzel çalışmaların ortaya çıkacağına inandığını söyledi.