Çin Halk Cumhuriyeti China University Of Petroleum Rektörü ve beraberindeki heyet Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine geldi.

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından yürütülen ‘Mevlana Değişim Programı’ kapsamında anlaşmalı olduğumuz China University of Petroleum Rektörü Prof. Dr. Jiang Qingzhe, Makina Mühendisliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gong Jing, Kimya Mühendisliği Fakültesi Dekanı  Prof. Guo Xuqiang ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Sun Xudong üniversitemize geldi.

Üniversitemiz gelen Rektör Prof. Dr. Jiang Qingzhe ve beraberindeki heyet daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Hakan Vahit Erkutlu ve Uzman Makbule Talip'in katılımlarıyla gerçekleşen ziyaret sonunda iki üniversite arasında yapılan işbirliğinin genişletilmesine karar verildi. Bu kapsamda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve China University of Petroleum arasında ikili işbirliği anlaşmasına imza atıldı.  

Rektörümüz ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Jiang Qingzhe ve beraberindeki heyete teşekkür etti.