İnşaat Emlak Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş´tan inşaatların gidişatı hakkında bilgi aldı. Aydoğmuş Külliye içerisindeki eğitim kurumlarının inşaatının hızla devam ettiğini, 32 derslikli İmam Hatip Ortaokulu binasının yeni eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, kız ve erkek imam hatip liseleri binalarının müteahhidi ile de görüştü ve okulların inşaatları hakkında bilgi aldı. İnşaatın müteahhidi, okulların inşaatlarının zamanından önce bitirilmesi için gayret sarf ettiklerini belirterek ekim ayı itibarıyla teslim aşamasına geleceklerini ifade etti.
Daha sonra H. Avni İncekara Fen Lisesi bahçesinde Hayırsever Merhum Yaşar Ağaçdiken’in sağlığında inşaatını başlattığı Fadime Hoca Kız Öğrenci Pansiyonunda incelemelerde bulundu. 2016-2017 eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan pansiyon ile ilgili okul idarecilerinden bilgi aldı.
İl Milli eğitim Müdürü Demir ayrıca H. Avni İncekara Fen Lisesi’nin pansiyon ve yemekhane bölümlerinde de incelemelerde bulundu.