Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Milli Eğitim İnşaat Emlak Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru ve Nevşehir Çevre ve Şehircilik il Müdürü Mustafa Solmaz'ı makamlarında ziyaret ettiler.

Yatırımı devam etmekte olan Milli Eğitim Müdürlüğü projelerinin durumu, tadilat ve onarıma alınan okulların, kurumların 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı başlamadan tamamlanması için sürecin hızlandırılması hususlarında görüşmeler yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, desteklerinden dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Kamil Duru ve Nevşehir Çevre ve Şehircilik il Müdürü Sayın Mustafa Solmaz'a teşekkür etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdürü Murat Demir;"İl yatırım programı, tadilat ve onarım yapılacak kurumlarımızın durumunu görüşmek ve çalışmalarımızı hızlandırmak amacıyla İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Kamil Duru ve Çevre Şehircilik İl Müdürü Sayın Mustafa Solmaz ile görüştük, Genel Sekreterimize ve İl Müdürümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.