Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İstanbul'da yaşayan NEVBİAD üyesi Nevşehirli hayırsever iş adamı Mesut Çetin tarafından, 15 Temmuz Mahallesi'ne 1 Milyon 500 Bin lira bağışladığı ve arsası Nevşehir Belediyesi tarafından sağlanan anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, anaokulu inşaatının son durumu hakkında bilgi aldı. "Ülkemizin geleceğinin teminatı olan çocuklarımızın kaliteli eğitim görmeleri ve eğitimde istenilen noktaya gelmesi ve ilimizin eğitim açısından iyi bir ivme yakalaması için çaba harcıyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almalarını sağlamak tek gayemizdir diyen Milli Eğitim Müdürü Demir, anaokulunun yapımını üstlenen NEVBİAD üyesi Nevşehirli hayırsever iş adamı Mesut Çetin 'e ve anaokulunun arsasını tahsis eden Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Rasim ARI 'ya teşekkür etti.

HER ŞEY GELECEĞİMİZ, GÖZBEBEĞİMİZ YAVRULARIMIZ İÇİN..
Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, "15 Temmuz mahallesinde, arsası Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı tarafından Milli Eğitime bağışlanan ve işadamı hayırsever Sayın Mesut Çetin tarafından yapımına başlanan Anaokulu inşaatımızda incelemelerde bulunduk. Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı'ya ve hayırsever Sayın Mesut Çetin'e teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz" dedi.