Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve Müdür Yardımcısı Murat Saltık ile birlikte sabah 07.15' te Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonunu ziyaret etti.

Pansiyonda konaklayan öğrencilerle birlikte sabah kahvaltısı sırasında onlarla sohbet ederek, sorunlarının olup olmadığı konusunda bilgi alan Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat DEMİR; "Öğrencilerimiz, pansiyonun hijyeni, temizliği ve düzeni konularında genel bir memnuniyet içerisindedirler. Özellikle kahvaltının açık büfe şeklinde verilmesi ve yemeklerin kalitesi konusunda bütün öğrencilerimizin ortak memnuniyeti bizleri sevindirmiştir. Okul Müdürümüze, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımıza ve emeği geçen bütün çalışanlara teşekkür ediyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR,okullarda gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri ile yapılan çalışmaları yerinde görerek, öğretmen ve okul idarecileri ile sohbet ederek, okul idarecilerine ve öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretlerinden dolayı okul idarecileri ve öğretmenler Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR' e teşekkür ettiler.