Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, yeni eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitimin başlaması sebebiyle ilkokullarımızı ziyaret etti.

Okul ziyaretleri kapsamında Yunus Emre İlkokulu, Ersular İlkokulu, 100. Yıl Ülfet Başer İlkokulu, Atatürk İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret eden Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okul yöneticilerinden pandemi önlemleri kapsamında alınan tedbirler hakkında bilgi alarak sınıflarda öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü olarak korona virüs tedbirlerinin en ince ayrıntısına kadar okullarımızda uygulandığını belirterek minik öğrencilerimizin okullarımızda yüz yüze eğitime başlaması nedeniyle okullarımızın şenlendiğini söyledi.

Velilerimize çocuklarını gönül rahatlığıyla öğretmenlerine emanet ettikleri için teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Demir, sınıfların sosyal mesafeye göre düzenlenmesi, dezenfektan, maske, fiziki ve sosyal yeterlilikler konularında azami bir şekilde özen göstererek öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir ortamda sorunsuz bir şekilde eğitim almalarını sağlayan tüm öğretmen ve okul yöneticilerimize teşekkür etti.