Okul müdürü değerlendirme işlemleri sonucunda 75 ve üzeri puan alan ve farklı eğitim kurumunda görev sürelerinin uzatılmasını talep eden okul müdürlerinin, farklı eğitim kurumunda görevlendirme işlemi İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tamamlandı.

Bu duruma göre; Yazıhüyük Ortaokul Müdürü Erdal Şahin Derinkuyu Namık Kemal İlkokul Müdürlüğü'ne, Derinkuyu Ortaokulu Müdürü Hacı Emin Karataş Derinkuyu Atatürk İlkokulu Müdürlüğü'ne, Derinkuyu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gündüz TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü'ne atandılar.

      Diğer yandan Mehmet Ekmekçi Lisesi Müdürü Osman Ekinci,Atatürk İlkokulu Müdürü Güngör Şen, Mehmet Akif Lisesi Müdürü Metin Bedel ve Özlüce İlkokulu Müdür Abdulhamit Çiftçi’de öğretmen olarak atamaları yapıldı.

     Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Gündüz hafta sonu görevinden ayrılıyor. 4 Şubat 2010 tarihinde Derinkuyu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine başlayan Gündüz, 17 Eylül 2014 tarihinde yapılan atamada il Toki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine müdür atandı. Kendisinin görevden ayrılmanın hüznünün yanında dörtbuçuk yıl ilçemize dolu dolu hizmet etmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirtti.