NEVŞEHİR(MHA) Tamamlandığında Nevşehir’in en büyük kreş ve anaokulu olacak olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunun inşaatı hızla sürüyor. Kaba inşaatı tamamlanan dev eğitim yatırımının belirlenen süre içerisinde tamamlanması için hummalı bir çalışma dikkatleri çekiyor.

 

Nevşehir’e yeni bir eğitim yuvasını kazandıracak olan yatırımın temel atma törenine Altınyıldız Koleji Eğitim Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, okul kurucuları, okul genel müdürü Serhat İğdeci, okul müdürleri Mehmet Eravcı, Özkan Kılınç, öğretmenler ve öğrenci velileri, Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri katılmıştı.

 

Törende konuşan Altınyıldız Koleji Eğitim Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın; 7 ayda tamamlanması hedeflenen kreş ve anaokulunun akıllı okul konseptinde yapılacağını kaydetti. Okuldaki dersliklerin ve sosyal tesislerin en modern teknoloji ile donatılacağını ifade eden Özaltın, 2 bin 700 metrekare kapalı alana sahip olacak olan okulun 3 kattan oluşacağını açıklamıştı.

Özel Altınyıldız Koleji eğitim kurumları bünyesinde yer alan 4 Lise, 1 Ortaokul, 1 İlkokul ve Anaokulu’na yepyeni ve akıllı bir bina daha kazandırılıyor.

 

7 Ayda tamamlanarak faaliyete geçirilmesi planlanan Kreş ve Anaokulu binasının temel atma töreni kısa bir sunum ile başladı. Ardından yapılan dualarla birlikte kurban kesimi gerçekleştirildi.

 

Kreş ve Anaokulu binasının temel atma töreninde konuşan Özel Altınyıldız Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, “Bu yeni yatırımız Nevşehir’imize, Ülkemize hayırlı olsun. Allah emek zayiliği vermesin” dedi.

 

Temel atma töreninin hemen ardından törene katılanlara Pasta ve içecek ikramında da bulunuldu.

 

2015 - 2016 Eğitim Öğretim döneminden itibaren faaliyete geçecek olan Özel Altınyıldız Koleji Kreş ve Anaokulu binası akıllı okul konseptinde inşa ediliyor. Dersliklerin yanında sosyal tesisleri tamamen günümüz modern teknolojisi ile donatılacak olan bina 900 metre kare oturum alanı, 2 bin 700 metre karelik kapalı alanı ile 3 kattan oluşacak.