NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki okullarda yapılacak çalışmaların tamamlanması ve takibi için komisyonlar oluşturdu.

Merkez İmam Hatip Lisesi ve Kız İmam Hatip lisesinde mesleki eğitim öğretmenleri ile Kültür dersleri öğretmenleri çalışmalarını merkez imam hatip lisesinde 12 Eylül 2014 tarihine kadar tamamlayacaklar.

İlimiz merkezinde bulunan Din Kültürü ve Arapça öğretmenleri Yunus Emre İmam Hatip lisesinde çalışmaları yürütürken, İmam Hatip liselerinde görev yapan Din Kültürü ve Kültür dersleri öğretmenleri 08 Eylül 2014 tarihinde istişare toplantısında bir araya gelecekler.

Bu arada Anadolu İmam Hatip Lisesindeki tüm branşlardaki öğretmenlerin çalışmalarının takibi açısından oluşturulan gruplarda; Mesleki ve Arapça Dersleri çalışma grubu başkanlığına Adnan Pamuk, Sayısal Dersler Çalışma Grubu Başkanlığına Hulusi Açan, Sözel Dersler Çalışma Grubu Başkanlığına Cengiz Kırcı, Spor ve Sanat Dersleri Çalışma Grubu Başkanlığına Taner Aksoy, Yabancı Dil Dersleri Çalışma Grubu Başkanlığına İbrahim Akın getirildi.