Üniversitemiz Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencileri ile Özel Güneş Engelli Bakım Merkezi sakinleri arasında düzenlenen masa tenisi karşılaşmasında sevgi ve mutluluk kazandı.

21 Kasım 2014 tarihinde Üniversitemiz Engelsiz Üniversite Birimi ve Özel Güneş Engelli Bakım Merkezi’nin düzenlediği masa tenisi karşılaşmasına Engelsiz Üniversite Birim Koordinatörü Doç. Dr. Zeliha Leblebici, Engelsiz Üniversite Birim Temsilcisi Öğretim Görevlisi Kamuran Özdil, Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Yağmur Kılıç Topal, Bakım Merkezi çalışanları ve sakinleri ile üniversitemiz hemşirelik son sınıf öğrencileri katıldı.

Bakım Merkezi sakinleri ile üniversitemiz öğrencilerinin kıyasıya rekabet ettiği masa tenisi karşılaşması eğlenceli anlara da sahne oldu. Soluk soluğa geçen mücadelelerde bakım merkezi sakinleri performanslarıyla beğeni topladı.

Bakım Merkezi sakinlerinin üstünlüğü ile biten karşılaşmalar karşılıklı hediyeleşme ve tebriklerle bitti. Sevgi ve mutluluğun kazandığını söyleyen bakım evi sakinleri bu türlü spor faaliyetlerinin devamını beklediklerini ifade etti.