Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Türkiye geneli illerde başlatılan ve her ilde vatandaşlara hizmet verecek olan Millet Kıraathanesi’nin açılışı, törenle yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. A. Haluk Dursun iştirak ettiği açılış törenine; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Vali Yardımcısı Ahmet Soley, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, belde belediye başkanları, daire müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Nevşehir İl Millet Kütüphanesi içerisinde kurulan Millet Kıraathanesi’nin açılışı öncesi İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından yapılan duanın ardından,  kurdele kesimini gerçekleştiren Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. A. Haluk Dursun, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve protokol üyeleri akabindeMillet Kıraathanesi’ni gezerek,Vali İlhami Aktaş’tan bilgi aldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. A. Haluk Dursun; “Millet Kıraathanemiz Nevşehir’imize, vatandaşlarımızahayırlı uğurlu olsun” dedi.

Vali İlhami Aktaş, açılışa teşriflerinden dolayı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. A. Haluk Dursun’a teşekkürlerini iletti.