Eğitim Ana Rahminden Başlayıp, Ölüme Dek Sürer”

NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevine başlayan Yaşar Aydoğan, din eğitiminden sorumlu Şube müdürü olarak görev yapacak.

Geçtiğimiz yıllarda Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde de bir süre görev yaptığını ve Nevşehir’e yabancı olmadığını ifade eden İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Aydoğan, İmam Hatip Kökenli bir kişi olması itibariyle ilimizde din eğitimi konusunda yapılacak çalışmalara kendisinin de katkı sağlayabileceğini dile getirdi.

Eğitimin ana rahminden itibaren başlayıp ölüme kadar süren bir süreç olduğuna dikkat çeken İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Aydoğan, “Eğitimsiz bir toplum düşünülemez. Eğitim, sağlık kadar yiyecek ekmek kadar önemli bir kavram. İnsan yaradılışından itibaren devamlı bir eğitimin içerisinde olmuş. Peygamberler ilk olarak insanı eğitmiş. Eğitim ana rahminden başlayarak ölüme kadar süren önemli bir süreç. İmam Hatip kökenli bir kişi olmam ilimizdeki dini eğitim yönlendirilmesi için önemli olacak kanaatindeyim. Nevşehir’e yabancı değilim. Zira daha önce Derinkuyu ilçesinde bir süre görev yapmıştım” şeklinde konuştu.