Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri aday Öğretmenlik sürecinde ilimize atanan adaylarla bir araya geldi.
Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir, aday Öğretmenleri zorlu eğitim ve sınavlardan geçerek buralara geldikleri için tebrik etti.
Gençlerimizin Milli ve Manevi değerlerine bağlı Ülkesini seven, başarılı bir birey olarak yetiştirilmesinde eğitimcilerin büyük sorumluluğu olduğunu belirten Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Özdemir, her türlü zorluk, sıkıntı ve geçmişte olduğu gibi bir çok engellemelere rağmen yılmadan azimle çalışılması gerektiğini belirtti.
Sendikalılaşmanın önemi, Memur-sen ve Eğitim Bir Senin Üstlenmiş olduğu misyon ve vizyona değinen Özdemir, aday Öğretmenlere Çıkmış oldukları bu kutsal yolculukta sendika olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.
Toplantıda aday öğretmenlereEğitim-Bir-Sen’in düzenlediği yarışmalarda derece alan eserlerin toplandığı, Eğitimcilerin hatıralarını içeren Kelebeğin Rüyası adlı kitap hediye edildi.
 
“En Hayırlı İbadet Vaktinde Kılınan Namazdır”
NEVŞEHİR(MHA) Anadolu Gençlik Derneğinin Asrı Saadet sohbetleri Cuma akşamları devam ediyor.
Sohbetlerin bu haftaki konuğu olan Şuurlu Öğretmenler Derneği Nevşehir İl Başkanı Mustafa Aydemir, dinimizde en hayırlı ibadetin vaktinde kılınan namaz olduğunu dile getirdi.
Namaz ve önemi, Namazın müminin miracı olduğu, Namazın insanları kötülüklerden uzaklaştırdığını anlatan Aydemir, sohbet esnasında sohbete katılanların sorularını da cevaplandırdı.