NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret eden dershane yöneticileri ile Sendika yöneticileri dershanelerin kapatılması süreci ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Eğitimciler Birliği Sendikası Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, “İlimizde faaliyet gösteren Uğur Dershaneleri Yöneticileri sendikamızı ziyaret etmiş bulunmaktalar. Dershanelerin kapanma sürecinde yapılması gerekenler, eğitimi ilgilendiren konularda bir istişare de bulunduk. Bundan sonraki süreç Milli Eğitimde yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Şu an çıkan yasanın Milli eğitimde geçmişte yapılan bazı yanlışların gidereceğini düşünüyorum. Bu konuda ilimizde faaliyet gösteren tüm eğitim birimleri ile istişareye hazır olduğumuzu da belirtmek isterim. Bu sürecin en iyi şekilde atlatılması için sendika olarak katkı sunmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Dershane Müdürü Sinan Eraçmaz, dershanelerin kapatılması sürecinde Eğitimciler Birliği Sendikası Şube Başkanı ve yöneticileri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını, bu süreçte tüm özel dershanelerin orta akılda birleşmeye davet ettiklerini dile getirdi.