Öğretmenler Günü’ne özel düzenlenen yemekli toplantı programında, Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Eğitim Fakültesi akademisyenleriyle Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesislerinde bir araya geldi. Programa Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Genel Sekreter Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ile Eğitim Fakültesi akademik personeli katıldı.
Tüm eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan  Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı; üniversitemizin en önemli fakültelerinden biri olan Eğitim Fakültesinin gün be gün gelişimini sürdürdüğünü belirterek, “Eğitim Fakültemiz, akademisyen kadrosu ve akademik yayınları bakımından ülkemizin seçkin fakültelerinden biri olamaya adaydır” dedi. Bağlı ayrıca; Eğitim Fakültelerinde geleceğin öğretmenlerinin eğitiliyor olmasının önemini vurgulayarak, ülkemizin eğitimci kalitesini çok daha yukarıya çekme hedefine ulaşmak adına çok büyük gayret içinde olduklarını ifade etti.
Programın ardından Eğitim Fakültesi akademisyenlerinin Öğretmenler Gününü tek tek kutlayan Rektörümüz Bağlı, günün anlam ve önemine binaen kendilerine çeşitli hediyeler  takdim etti.