Eğitim-İş Sendikası Nevşehir İl Temsilcisi İbrahim Demir ve Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Ergin Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com internet gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

FİB Haber Merkezi Genel yayın yönetmenimiz Fikret Çapacı ile görüşen Eğitim-İş Sendikası Nevşehir İl Temsilcisi İbrahim Demir, sendikanın çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Şube Başkanı Demir, "Nevşehir gündemini yakından takip etmemimize olanak sunan Nevşehirin sesi www.fibhaber.com u tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyoruz. Zira Gazetecilik hem çok kutsal hemde gerçekten zor bir zanaat. İnşallah yeni dönemde yapacağımız çalışmaları sizler aracılığı ile kamuoyuna duyurma şansı yakalarız. Ve hep birlikte güzel işlere imza atarız." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi adına Fikret Çapacı ise, her mesleğin riayet edilmesi gereken etik ve ahlaki sorumlulukları bulunduğunu hatırlatarak, "Gazeteci yaptığı haberlerde kamu yararını düşünmelidir. Yaptığı haberin getirisi kadar, eksi yönlerini de düşünmekle mükelleftir. Bu manada elbette hataları olabileceğini fakat iyi niyet ve samimiyetin bu manada olmassa olmazlardan olduğunu ifade etti.

Çapacı, Eğitim-İş Sendikası Nevşehir İl Temsilcisi İbrahim Demir ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini sundu.

Güzel bir sohbetin süslediği ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.