Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVSEM) ile Anne Baba Çocuk Okulu Psikolojik Danışma Merkezi arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.
 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVSEM) Müdürü Doç. Dr. Sayın Hüseyin GÖNEL ile ABÇ Okulu Psikolojik Danışma Merkezi kurucusu Öğr. Gör. Sayın S.Taylan KAPUCU arasında imzalanan protokol uyarınca çeşitli meslek edindirmeye ya da kişisel gelişime yönelik eğitim, kurs ve programların birlikte yapılması ve üniversite onaylı sertifika verilmesi kararlaştırıldı.
 
OKUL ÖNCESİNDE EĞİTMEN EĞİTİMLERİ
Özellikle okul öncesi alanda görevli öğretmenlere ya da görev alacak aday öğretmenlere, vekil öğretmenlere yönelik “Eğitmen Eğitimleri”nin düzenleneceği program ve kurslar tüm illere açık olup uzaktan eğitimle de desteklenecek.
 
15 farklı yükseköğretim kurumunda görev yapan öğretim elemanlarınca verilecek eğitimler Türkiye’nin birçok vilayetinde açılacak ve geniş kitlelere ulaşacaktır.
 
Açılması kararlaştırılan ve başvurularını ABÇ Okulu Psikolojik Danışma Merkezi’nin aldığı “Eğitmen Eğitimleri”ni başarıyla bitirenlere devlet üniversitesi onaylı sertifikalar düzenlenecektir:
 
  • Montessori Eğitmeni Eğitimi             (Süre; 160 saat, 8 hafta sonu, 2 gün)
  • Oyun Terapistliği Eğitimi                  (Süre; 20 saat, 1 hafta sonu, 2 gün)
  • Drama Eğitmeni Eğitimi                    (Süre; 10 saat, 1 hafta sonu, 1 gün)
  • Orff (Ritim) Eğitmeni Eğitimi           (Süre; 10 saat, 1 hafta sonu, 1 gün)
  • Satranç Eğitmeni Eğitimi                  (Süre; 10 saat, 1 hafta sonu, 1 gün)
  • Gelişim Testleri Uygulayıcı Eğitimi  (Süre; 10 saat, 1 hafta sonu, 1 gün)
 
Kayıt ve detaylı bilgi için 0384 2153434, 0506 6452121 ya da 0532 1734850 numaralı telefonları arayabilir, www.annebabacocukokulu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.