1)DEĞERLER EĞİTİMİ: Anaokulu için Değerler Eğitimi müfredatı oluşturulmuştur. Her ay bir ‘’ DEĞERLER KAVRAMI’’ işlenmektedir. Değerler eğitimi öğretmenlerimiz ile birlikte okul öncesi öğretmenlerimizinde desteği ile yürütülür.

Kur’an-ı Kerim Eğitimi

Her öğrenciye her gün bireysel olarak verilir. Toplu sure öğretimi yapılır. Çocukların hazır bulunuşluk seviyelerine göre Kur’an-ı Kerim’i sevdirme amaçlıdır.

Manevi Eğitim

Öğrencilerimize sure, dua, kısa hadisler, esmaülhüsna ezberleri; günlük hayatta uyması gereken adab kuralları, ahlak eğitimi, önemli günler ve gecelerle ilgili çalışmalar.

2) ROBOTİK EĞİTİM: Robotik eğitimle öğrencilerimize matematik, bilim, problem çözme, takım çalışması, el becerisinin gelişimi, proje bazlı düşünme ve daha pek çok alanda beceri kazandırıyoruz.

Kodlama Eğitimi

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilişim teknolojileri alanında da yepyeni gelişmeler ortaya çıkmıştır. Yeni çağın alfabesi olarak yazılım ve robotik kodlama hayatın her alanında önem kazanmaktadır. Okul öncesi eğitiminde bizde kodlamanın temelini hem teorik olarak hem de ‘’ DOC Konuşan Eğitici Robot’’ ile atıyoruz.