Erasmus Plus Programı Kapsamında İki Yeni Anlaşma İmzalandı

10/12/2013

Uluslararasılaşma yolunda çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, yurtdışında anlaşmalı olduğu üniversitelerin sayısını her geçen gün arttırıyor.

Erasmus Plus Programı kapsamında Avrupa’da akademik işbirliği ağını her geçen gün genişleten Üniversitemiz, Polonya’da bulunan University of Economy in Bydgoszcz ve Avusturya’da bulunan ITM College ile Turizm alanında anlaşma imzaladı. Anlaşmalar kapsamında öğrencilerimiz ve personelimiz 2014-2015 akademik yılından itibaren söz konusu üniversitelerde bulunma imkânına sahip olacak.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından yürütülen görüşmelerin ardından imzalanan anlaşmalarla üniversitemiz, Polonya, İspanya, İtalya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Letonya, Slovakya, Macaristan,  Bulgaristan, İngiltere ve İsveç’in ardından Avusturya’yı da işbirliği kurduğu ülkeler ağına dâhil etmiş oldu.

ITM College ile ilgili detaylı bilgiye http://www.itm-college.eu web sayfasından,  University of Economy in Bydgoszcz hakkında detaylı bilgiye www.wsg.byd.pl web sayfasından ulaşılabilir.