Nevşehir geneli İmam Hatip okulları arasında yapılan Erkekler Kuran-ı Kerim´i güzel okuma yarışmasına Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu yedinci sınıf öğrencilerinden Ömer Daba katıldı.

Acıgöl İmam Hatip Ortaokulu´nda yapılan yarışmada Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinden Abdulkadir Yılmaz rehberliğinde hazırlanan Ömer Daba isimli öğrenci  birinci oldu. Kızlar Kuran-ı Kerimi Güzel okuma birinciliği, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması birinciliği ve en son Erkekler Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma birinciliğini de Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu kazanarak birincilikleri hiç kimseye kaptırmadı.

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Orhan Kılınç, bu üç defa ard arda gelen birinciliklerden sonra "Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz çok emek verdiler, emeklerinin karşılığını da aldılar. İnşallah ilerleyen günlerde okulumuzun diğer alanlardaki başarılarına da hep beraber şahit oluruz. Başarılar tesadüfi değildir. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Gayret bizden Tevfik Allah´tandır. Bugün burada okulumuza bu mutluluğu yaşatan öğretmen ve öğrencimize canı gönülden teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.