Nevşehir Eskimeyen Dostlar Platformu, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur'u ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Ziyarette, ahde vefa bağından yola çıkarak kenetlendiklerini ve "Eskimeyen Dostlar Platformu" adı altında birleşerek Nevşehir'de yüz elli kişilik bir platform olmayı başardıklarını belirten Platform Başkanı Seyit Salgın ve Başkan Yardımcısı Mustafa Eken, Nevşehir'de kurum kuruluş ve sivil toplum kuruşu ziyaretlerine Mustafa Uğur'dan başladıklarını belirtti.
 
Mustafa Uğur'un gerek halen yürüttüğü Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı görevinde başarılı çalışmalara imza attığını ve bunun takdirle karşılandığını belirten Salgın, "Mustafa Uğur başkanımızın hem sendikal hem de siyasal hayatında edindiği tecrübeleri bizlere aktarması açısından bir görüş alışverişinde bulunmak istedik kendisine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Mustafa Uğur, "Nevşehir'de milli ve manevi değerlerimizi kendilerine ilke edinerek, ahde vefa duygusunu yaşamayı ve yaşatmayı ilke edinen arkadaşlarımızın ziyareti bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır. Kendileri ilerleyen günlerde şehrimizde güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade ederek projelerini bizimle paylaştılar. Biz de her konuda kendilerine destek olacağımızı belirterek, Nevşehir'de birlik ve beraberliğin artması adına yürüttükleri çalışmalardan ötürü kendilerine teşekkür ettik" şeklinde konuştu.