Urgenç; Nevşehir’deki 1461 Elife, Türkiye Genelindeki 203 bin Türkiye sevdalısı Vatan bayraktarlarına selam olsun. Bir yetki süreci 15 Mayıs daha geçti. Uzun ve yorucu bir maratonda bayrağı teslim aldığımız hak arama mücadelesinde biz Türk Eğitim Sen olarak mazlumun yanında yer almaya devam ettik. Hak davasında hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadık. Makam mevki ile çoğalmadık. İnandığımız değerler uğruna mücadelemizi sürdürdük. Arkadaşlarımızla birlikte dertlendik. Ülkemizin ve eğitimin geleceği için mücadele ettik. Hak ve Adalet içinde mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bu durum ve şartlarda “Verilmeyecek şeyler vardır; Şan gibi Şeref gibi…” dizelerini yüreklere nakşeden 1461 arkadaşıma en kalbi duygularımla saygılarımı sunuyorum. Mücadelemizdeki güç kaynağımız sizlersiniz.  Nerede bir eğitim çalışanı varsa onun derdi bizim derdimizdir. Özlük ve mali haklarımızın iyileştirilmesi için mücadeleye devam edeceğiz. Milli değerlerimize, inançlarımıza, Milli Birlik ve beraberliğe önem vererek yolumuz ne kadar dikenli ve taşlı olsa da bu kutsal yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bunalımlı dönemlerde makam ve mevki peşinde koşmadan, biz hep doğruyu, güzeli, hakkı, adaleti anlattık. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ten aldığımız ilhamla Türkiye’nin aydınlık yarınlara ulaşmasını sağlayacak, eğitim camiamızın huzurlu yaşamasını gaye edinmeye devam edeceğiz. İstikbal değil, İstiklal mücadelesi olarak gördüğümüz davamızda “Evlatlarımıza makam, mevki değil mücadelemizin şerefini bırakacağız.”Başta bir ucu vaat diğer ucu tehdit içeren teklif ve tehditlere boyun eğmeden onurlu mücadelemize destek veren, günlük menfaatleri elinin tersi ile iten, ideallerinin ve ülkülerinin peşinde koşan arkadaşlarımıza,İlçe, İşyeri temsilcilerimize,Türk Eğitim Sen ailesi olarak da Nevşehir ilinde görev yapan tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Türk Eğitim Sen Avanos İlçe Temsilciliğimizi ve Türk Eğitim SenNevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi temsilciliğimizi, Üniversitemizde ve Avanos’ta yetkili sendika olmaları nedeniyle kutluyorum. Dedi.