Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi Kadın Kolları Başkanı Fatma Kırfaz, Nevşehir'e tayini çıkan kadın öğretmenleri telefonla arayarak adeta ablalık yapıyor.
 
2017 yılı İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirmeleri sonucunda Nevşehir'e tayini çıkan kadın öğretmenleri tespit ederek telefonla arayan ve daha Nevşehir'e gelmeden 'hoşgeldiniz' diyen Kırfaz, şehrimizde önümüzdeki dönemden itibaren öğretmenlik yapacak kadınlara bir çok konuda rehberlik yapıyor.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirildikten sonra aktif bir başkanlık yürüterek bir çok takdir toplayan etkinlik ve projelere imza atan Fatma Kırfaz, "Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi olarak Mustafa Uğur başkanımızın ve yönetim kurulunun aktif sendikacılığına elimizden geldiğince katkı sağlamaya, kadın öğretmenlerimizin de sendikamızdaki rolünü artırmaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda kısa bir süre önce şehrimize tayini çıkan öğretmenlerimizi, şehrimize gelmeden önce telefonla arayarak hem tebrik ediyor hem de elimizden geldiğince talepleri doğrultusunda yardım etmeye çalışıyoruz" dedi.
 
Fatma Kırfaz, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi Kadın Kolları olarak 2017/2018 Eğitim/Öğretim yılında daha aktif bir sendikacılık yapmak amacıyla farklı projeleri uygulamayı düşündüklerini ve şimdiden projeleri masaya yatırdıklarını da sözlerine ekledi.