Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri tarafından köy okulları için toplanan yardımlar Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Emmiler İlkokulu’na getirildi.

Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilciliği tarafından 14-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenen “Köy Okullarına Yardım Kampanyası” ile toplanan ayni yardımlar, 26 Aralık tarihinde Gülşehir İlçesi Emmiler Köyü İlkokulu’na teslim edildi. Yardımlar içerisinde Defter, kitap, yiyecek, kıyafet, giyecek, ilköğretim öğrencilerine göre oyunlar, spor malzemeleri, eşofmanlar vs.. bulunuyor.

27 kişilik öğrenci grubuyla 26 Aralık Cuma günü şehre gelen öğrenciler yardımların okula tesliminin ardından, öğrenci kardeşleriyle top oynadılar, sohbet ettiler, derse girdiler ve Ankara’da da artık bir zamanlar kendileri gibi olan bugün üniversiteli abi ve ablalarının olduklarını bildirerek ilkokul öğrencilerinin ufkunun gelişmesinde etkili olmaya bir nebze olsun gayret gösterdiler. Yaklaşık 2 saat okulda öğrenci kardeşleriyle güzel vakit geçiren Gazi’li gençler, İstanbul Kartal Belediyesi’nin desteği ile bir gece bölgede konaklayıp Ankara’ya döndüler…