Geleceğin Liderlerini yetiştirmeye devam eden Kardelen Eğitim Kurumları 4 Mayıs Cumartesi günü Lykia Lodge otelde düzenlenen muhteşem mezuniyet balosu ile lise öğrencilerini mezun etti. Lykia Lodge otelin havuz kenarında yapılan mezuniyete Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin KALAYLIOĞLU, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ, Nevşehir İşkur Şube Müdürü İlhan TEMEL, Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lise Müdürü Mürsel MERT, Yardımcıları Mehtap KULAÇ ile Murat TURUNÇ, branş öğretmenleri ve ve aileler katıldı.
Tören saygı duruşu, İstiklal marşı ve Lise Müdürü Mürsel MERT’İN açılış konuşmasını yapmasıyla başladı. Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu liseleri öğrencilerine diploma ve madalyalarını Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin KALAYLIOĞLU, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri YILDIZ ve Nevşehir İş kur Şube Müdürü İlhan TEMEL tarafından verilmesi ile devam etti.
Kardelen Fen Lisesi Birincisi olan Şeyda BABAYİĞİT, Kardelen Anadolu Lisesi Birincisi olan Semra Sıla SAYIN Kardelen Eğitim Kurumlarında geçirdikleri eğitim öğretim yıllarını ve öğretmenleri ile olan birbirinden güzel diyalogları anlattıkları duygu yüklü konuşmaları herkesi etkilerken kimi aileler ise gözyaşlarına hakim olamadı. Geleneksel olarak okul birincilerinin isminin çakıldığı kütüğe okul birincileri isimlerini çakmasının ardından öğrencilerin ödülleri verildi. Kardelen Lise öğrencilerinin mezuniyeti onuncu yıl marşı eşliğinde kep atma töreni muhteşem bir fotoğraf karesi ile ölümsüzleşti. Aileler ile olan program kep atma töreni mezuniyet yemeği ve pasta kesimi ile sona erdi. Öğrenciler öğretmenleri ile birlikte mezuniyet eğlencesine bir süre daha devam ederek Kardelen Eğitim Kurumlarından mezun oluşlarını kutladılar.
Artık Liseden mezun olarak birer üniversiteli olan Kardelenli öğrenciler yaşamlarında unutamayacakları bu güzel yılları Kardelen Eğitim Kurumunda geçirmiş olmanın mutluluğu ile yeni bir eğitim hayatına yelken açtılar. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.
Kardelen Eğitim Kurumları Basın Departmanı