Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’nu yedinci sınıf öğrencilerinden Osman Can Yılmaz temsil etti.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinden Muhammed Doğan rehberliğinde yarışmaya hazırlanan öğrenci Bilali Habeşi gibi gönülleri titreterek yarışmada birinci oldu.

Osman Can Yılmaz ile Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu başarılarına bir birincilik daha getirmiş oldu. Din Öğretiminden Sorumlu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu’nu, okul müdürünü, öğretmenini ve öğrencisini tebrik ederek başarıların devamını diledi.

Okul Müdürü Orhan Kılınç da, Osman Can Yılmaz´ı tebrik ettikten sonra "Medine sokaklarında gönülleri titreten Bilal-i Habeşi gibi bugün burada Genç Bilalimiz de bizim gönüllerimizi titretti, alıp bizi Resulallah´ın diyarına götürdü. İnşallah bu okullarımızdan yetişen imanlı, sesi gibi gönlüde Bilal-i Habeşi gibi Resulallah sevdalısı gençler yetişir. Bizler Allah ve Resulünü seven, ülkesini daha ileri seviyelere çıkartacak yıldızlaşmış nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz. Tekrar öğretmen ve öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.