NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz aylarda faaliyete başlayan Nevşehir İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ahmet Avlanmaz, Cemiyet olarak ilimizde Üniversite öğrencilerine yönelik verilen bursların tek çatı altında toplanarak, Profesyonel bir mantıkla organize edilmesini amaçladıklarını söyledi.

Nevşehir İlim Yayma Cemiyeti olarak Üniversiteden tutunda, Belediyeye ve ilin önde gelen iş adamlarına kadar çok geniş bir tabana sahip olduklarına dikkat çeken Avlanmaz, öğrenci burslarının gerçek hak sahiplerine dağıtılmasının bu organizasyonda öncelikleri olacağına dikkat çekti.

Avlanmaz, “İlim Yayma Cemiyeti olarak Yönetimimizde bulunan Sayın Dekanımız, Sayın Belediye Başkan Yardımcımız, Sayın Sendika başkanımız, Sayın Belediye Meclis Üyemiz ve diğer arkadaşlarımızla birlikte ilin çok geniş bir tabanına hitap ediyoruz. Bu nedenle cemiyet olarak öncelikli hedeflerimizden biri de Nevşehir’de Üniversite öğrencilerine yönelik verilen bursların tek çatı altından, hakkaniyetle dağıtılmasını sağlamak olacak. Üniversite öğrencilerimize burs vermek isteyen tüm iş adamlarımızı, hayırseverlerimizi bu konuda bizlere destek olmalarını da bekliyoruz. Burslarının layıkıyla yerine ulaştırılması konusunda bizlere güvenecek olan tüm iş adamlarımızı ve hayırseverlerimizi irtibata geçmeye çağırıyoruz” diye konuştu.