Göre Ortaokulu Müdürü Levent Atik rehberliğinde gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret kasabamızda yaşayan yaşlılarımızın yüzünü güldürdü.

Göre Ortaokulu Müdürü Levent Atik FİB Haber merkezine yaptığı açıklamada şunları kaydetti;  Eğitimin sadece okulda olmadığı, okul çevresinin de eğitimin bir parçası olduğu inancıyla köyümüz yaşlıları evlerinde ziyaret edildi. Soğuk kış gününde sıcak çorba ile yapılan ziyarette öğrencilerimiz ile yaşlıların sofralarına misafir olduk. 

Tecrübe pınarı olan bu insanlarla sağlıktan eğitime, aileden vefaya kadar  bir çok konuda uzun ve güzel sohbetler ettik. Öğrencilerimiz  manevi duygular içerisinde büyüklere saygı ve yardımı yerinde görüp, yetişmeyen ev düzeni temizlik gibi konularda yardımcı oldular.

Yapılan bu ziyaret  hem bizleri hem de bizleri kabul eden aileleri fazlasıyla memnun etti.  Evlerde yaratılan atmosfer açısından yapılan işin amacına ulaşmış olması bizleri fazlasıyla mutlu etti.              

En önemlisi öğrencilerin yaşlı insanlara karşı bakışı bir hayli değişti. Yardımseverlik , komşuluk ve insan ilişkileri üzerinde bir kez daha düşünülmesi gerektiği sağlandı.

Yaşlılardan, öğretmenlerden ve öğrencilerden aldığımız dönütler neticesinde ileri tarihlerde bu ziyaretlerin devam ettirilmesine karar verildi.