Göreme Belediyesi kurum çalışanlarına hizmet içi eğitim programı uyguluyor. Programda beden dili, vatandaş ilişkileri, iş yönetimi gibi birçok konu ele alınıyor.

Tarihi, doğası ve kültürü ile her yıl milyonlarca yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Göreme’de hizmetin lokomotifi konumdaki Belediye çalışanlarına hizmet içi eğitimi veriliyor. Göreme Belediye Başkanlığının organize ettiği eğitimde kurum çalışanlarına beden dili, vatandaş ilişkileri, iş yönetimi, iş ahlakı, etik ve ahlak kuralları gibi birçok konuda, aralarında profesör düzeyinde eğitimcilerin de olduğu uzmanlar tarafından eğitimler veriliyor.

Göreme Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda başlayan eğitime Göreme Belediyesi’nin tüm birim çalışanları eksiksiz katılıyor. Eğitim programında Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil ile beraber Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulunuyor.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, uygulanan eğitim programın çok önemli olduğunu belirterek, “Belediye çalışanlarımızın tamamı bu eğitimlere katılıyor. Çarşı temizliği yapan arkadaşımızdan, memur ve müdürlere kadar tüm arkadaşlarımız bu eğitimlerden geçecekler. Bu sayede dünyanın gözbebeği olan, milyonlarca ziyaretçinin geldiği beldemizde en iyi hizmeti vermiş olacağız. Dünya ölçülerine ulaşıp eksiksiz hizmet vereceğiz. Amacımız Kapadokya’nın merkezi konumundaki beldemizin belediyesi olarak buraya gelen misafirlerimizi mutlu uğurlamaktır” dedi.

Eğitim programı bir buçuk ay sürecek.