2014 yılında görevden alınan Türk Eğitim-Sen üyesi bir müdürün daha görevine iade edilmesi sendikada yüzlerin gülmesine sebep oldu.
 
Ortahisar İlkokulu'na müdür olarak görevlendirilen Hakan Ekinci'yi beraberindeki yönetim kurulu üyesi Nail Demirtaş ve Ürgüp İlçe Temsilcisi Hasan Fındıklı ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ileten Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, 'üyelerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur' yorumunda bulundu.
 
Mustafa Uğur, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede: "Yıllardır kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadele Nevşehir'de son zamanlarda güzel gelişmelerin yaşanmasına vesile olmaktadır. Bu güzel gelişmelerin birisi de Hakan Ekinci hocamızın tekrar yöneticiliğe iade edilmesidir. Bu bağlamda eğitimde hak, hukuk ve adaletin yeniden tesis edilmesi noktasında elini taşın altına koyan sorumlu siyasilere ve bürokratlara yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum. Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenlerin haksız yere görevden alındığı idareciliğe tekrar dönmesi eğitimdeki başarıyı artıracak, okullarda huzuru tesis edecek, çalışma barışını sağlayacak, kısacası Nevşehir'in kazanmasına vesile olacaktır" dedi.
 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a ve beraberindeki sendika yöneticilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Ortahisar İlkokulu Müdürü Hakan Ekinci ise, "Mustafa Uğur başkanım ve sendikam ilk günden bu güne kadar her zaman yanımda oldular, desteklerini ve ilgilerini her zaman hissettirdiler, bu sebeple kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sahip olduğumuz değerler ışığında görev yapacak, çocuklarımız için çalışacak, adımızı ve görev yaptığımız okulu her zaman başarıyla duyuracağız inşallah" şeklinde konuştu.