Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN başkanlığında  Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, müdürlüğün toplantı salonunda yapıldı. Toplantı gündemini,

Okulların kendi aralarındaki görüşme neticesinde belirledikleri öğretmen alışverişleri,
Okul sitelerinin güncellenmesi,
TEOG sınavlarında başarıyı arttırma,
Yeni fikir proje ve görüşlerin belirtilmesi ve uygulamaya sokulması başlıkları oluşturdu.
Toplantıda Müdürlüğe bağlı okullarda bulunan öğretmen ihtiyaçları giderilerek 2.Dönem öğretmen görevlendirilmeleri yapıldı.Toplantı gündem maddelerinden biri olan TEOG sınavları için ise kazanımlara uygun bir şekilde oluşturulan soru havuzunun etkin bir şekilde kullanılması kararı alındı.
Toplantıda Yeni fikir ve görüşlere her zaman açık olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN Okul Müdürlerinden yeni projeler,fikir ve kampanyalar beklediğini belirtti.Öğretimin yanında sosyal faaliyetlere de önem verilmesi gerektiğini, Belirli Gün ve Haftalarda özel etkinliklerin daha canlı,aktif bir şekilde kutlanılmasını ve Milli ve manevi duyguları ön plana alan uygulamaları destekleyeceklerini belirtti.
Toplantı sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN 2014-2015 eğitim-öğretim yılının 2. Dönemi’nin   hayırlı olmasını belirterek toplantı sona erdi.