Yönetici atama sürecinde ,Karavezir İlkokulu müdür yardımcılığını, 23 Ocakta bırakacak olan İbrahim Uludağ’a Karavezir İlkokulu öğretmenleri ve çalışanları veda yemeği verdiler.
Gülşehir’in en nezih yeri olan Hizmet Büfe’de bir araya gelen öğretmenler birlikte yemek yiyerek sohbet ettiler.
Yemeğin ardından bir konuşma yapan İbrahim Uludağ, düzenlenen bu organizasyon için tüm öğretmen ve çalışanlara teşekkür ettikten sonra, Karavezir İlkokulu’nda idareciliğinin en güzel yıllarını geçirdiğini, bu kadro ile Gülşehir’de eğitimde birçok başarılara birlikte imza attıklarını belirtti.
Asıl mesleğinin öğretmenlik olduğunun altını çizen Uludağ, yeni atandığı Yeniyaylacık İlkokulu’nda da aynı özveri ile çalışmaya devam edeceğini söyledi.
Yönetici atamalarında, kendisiyle birlikte yıllarını idarecilikle geçirenlere haksızlıklar yapıldığını dile getiren Uludağ, meslek hayatının tamamına yakınını idarecilikle geçirdiğini, üzüntüsünün, Yeniyaylacık İlkokulu öğrencilerine yeteri kadar verimli olamayacağı konusunda olduğunu ,Yeniyaylacık İlkokulu öğrencilerinin vebalinin kime ait olacağını merak ettiğini söyledi.
Gülşehir Eğitim Kurumlarında yapılan idareci atamaları sürecinde ve daha öncesi iktidar partisi ilçe başkanı ve il genel meclisi üyesi ile yaşanan polemiklerden dolayı tekrar görev verilmediğini bildiğini dile getiren Uludağ, bu süreçte, üyesi olduğu Eğitim-Birsen ve sendikanın Gülşehir Temsilcisinin ve yönetiminin her fırsatta “üyelerimizin arkasında ve destekçisiyiz” diyenlerin, neden sessiz ve duyarsız kaldığına anlam veremediğini belirtti.
İbrahim Uludağ, öğretmen arkadaşları ve çalışanlardan helallik dileyerek konuşmasını bitirdi.