Gülşehir'de ki İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarının kendi bünyelerinde seçtikleri okul meclis başkanları bugün Alparslan Ortaokulunda biraraya gelerek İlçe Okul Meclisi Başkan ve temsilcisini belirledi.
Okullarda belirlenen meclis başkanlarından Anadolu Lisesi Okul Meclis başkanı Osman Kılıç ve Çok  Programlı Anadolu Lisesi meclis başkanı Ceyda Bülbül'ün adaylıkta en şanslı olduğu seçimler sonucu Anadolu Lisesi Meclis başkanı Osman Kılıç az bir oy farkla ilçe temsilcisi olma hakkını kazandı.Ceyda Bülbül de başkan yardımcısı olarak seçildi.

Osman Kılıç ilçe temsilciliği seçiminin sonuçlanmasının ardından "bizleri bu zamana kadar yetiştiren başta Karavezir İlkokulu idareci ve öğretmenlerim olmak üzere Anadolu lisesi idareci ve öğretmenlerim ile arkadaşlarımın tercihi için teşekkür ediyorum,Gülşehir'i Nevşehir'de en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağıma söz veriyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Tepesu sorumluluğunda yürütülen seçimler, demokratik bir ortamda ,öğrencilerin tam katılımıyla gerçekleşti.

Kaynak:Gülşehir Haber