Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gülşehir Meslek Yüksekokulu (MYO) İnsan Kaynakları Programı tarafından ‘Bahara Merhaba Şenlikleri ve Bağış Etkinliği’  düzenlendi.

Üniversitemiz Gülşehir MYO’da düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Mehmet Yıldız, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Bülbül, Gülşehir MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Arıcı, Gökçetoprak ve Emmiler Köyü İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Gülşehir MYO akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ve protokol üyelerinin katkılarından dolayı emeği geçenlere teşekkür belgesi ve plaket takdimi ile başlayan etkinliğin açılış konuşmasını,  Gülşehir MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Arıcı ile Öğr. Gör. Züleyha Gökçe yaptı.  Etkinliğin açılışında konuşan ve Gülşehir Meslek Yüksekokulu ile öğrencilerinin ilçeye canlılık ve hareket getirdiğini belirten Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, bu kapsamda öğrencilerin ilçe ve ilçeye bağlı köylere yönelik gerçekleştirdikleri projelerin oldukça memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Projenin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan ve bağışlarıyla destekleyenlere teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ise konuşmasında, ‘Okulumuzun ve öğrencilerimizin gerçekleştirdikleri bu başarılarını görünce gerçekten de kendileriyle büyük gurur duydum. Gençlik demek hareket demek, hareket ise bereket demektir. İyi niyet ve amatör bir ruhla profesyonelce bir iş yapmak için yola çıkarsanız ve hangi yaşta, hangi koşulda olursanız olun başarıya ulaşırsınız. Biz bunu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemizde gördük. Aynı zamanda bu niyetlerle yola çıkıp diğer kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve halkla birlikte hareket edip, onlarla istişare ederseniz yapamayacağınız hiçbir şey yoktur. Burada da çok değerli öğrenci arkadaşlarımız bunun en güzel örneğini ortaya koyduklarına şahit olduk. Her zaman ifade ettiğim gibi ‘Bir başkası yapıyorsa ben veya biz niye yapamayalım’ düşüncesine daima sahip olmalıyız. Diğer taraftan diğer okullarımız ve öğrencilerimiz de özellikle son yıllarda gerçekleştirdikleri birbirinden değerli projeler ve başarılarıyla bizleri gururlandırdılar. Buradan bir daha emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve kendilerini kutluyorum’ diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindekilerin öğrenciler tarafından oluşturulan bağış kermesinin açılışını gerçekleştirdiği etkinlik, daha sonra Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz MYO Animasyon Programı tarafından hazırlanan birbirinden güzel gösteriler ile devam etti.