Server Gençlik  ile proje ortağı olarak Yaz Okulu düzenleyecek olan HASÇED (Hasan Emmi Çevre Eğitim Kültür Spor ve İzcilik Kulübü Derneği) koronavirüs tedbirlerinden dolayı bu sene online olarak gerçekleştirecek.

Çocuklarımız yaz aylarını boşa geçirmesin

HASÇED Başkanı Atila Uğur, "Yıllardır örgün olarak gerçekleştirilen yaz okulları bu sene Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından da uzaktan eğitim şeklinde yapılacak. Yönetim kurulumuzla toplanarak pandemi tedbirleri sebebiyle, yaz okulunu online olarak yapma kararı aldık. Zaten evlerinde uzun süre sıkılmış olan kız ve erkek çocuklarımızın eğlenerek öğrenmesini amaçlayan projemize öğrencilerimizi davet ediyoruz" dedi.

Kayıt çok kolay ve içerikte neler neler var

HASÇED Yönetim Kurulu üyesi ve proje sorumlusu Nuri Birinci, ‘Amaç eğlenerek öğrenmek. Tüm eğitimler, eğlenceli etkinlikler ve yarışmalarla destekleniyor. Ders başlıklarımız; Kur’an-ı Kerim, Yaşayan Kılavuz, Yaşam Becerileri, Güzel Ahlak, Sağlıklı Yaşam, Dijital Ahlak, Fikir Önderleri, 1 icat 1 mucit şeklinde sıralanıyor" ifadelerinde bulundu.

Yaz Okulu’m 6-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve 3 hafta sürecek. Son kayıt tarihi 3 Temmuz Cuma olup www.yazokulum.org web sayfasından kayıt yapılabilir ve tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ödüllü Yarışmalar var. Kayıt ve katılım ücretsiz. Proje 8-13 yaş grubundaki kız ve erkek çocuklara özel olup kayıt ve katılım için ücret talep edilmemekte.