NEVŞEHİR(MHA) Uzun bir aradan sonra Nevşehir’de eğitim alanında yetkili sendika olma özelliğini Türk Eğitim-Sen’den alan Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen yönetimi il genelindeki eğitim kurumlarını ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

2016 Mayıs ayında belirlenecek olan yetkili sendika olma sürecinde yeniden bu başarıyı devam ettirme çabasını sergileyen Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Yönetimi Başkan Mustafa Özdemir’in önderliğinde haftanın belirli günlerinde seyyah misali eğitim kurumlarını ziyaret edip, sorunlarını dinliyor, üye çalışmalarını da devam ettiriyor.

Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir’in yanı sıra Başkan Vekili Ali Can Çağlak, Yönetim Kurulu üyeleri Yavuz Selim Yıldırım, Fatma Aygün, Servet Bozkurt okul ve eğitim kurumlarını ziyaretlerinde son toplu sözleşme döneminde Memur-Sen’in önemli kazanımlarını da sendika üyelerine anlatmayı sürdürüyor.

7 ay daha sürecek olan okul ziyaretleri doğrultusunda Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube yönetimi ilimiz genelindeki 130 ilkokul, 85 Orta okul, 13 İmam Hatip Lisesi, 47 Lise, 12 Ana Okulu ve 22 Eğitim Kurumunu ziyaret ederek yetkiyi yeniden kazanabilmenin mücadelesini verecek.