Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında “Hemşirelikte Profesyonelliği Tartışıyoruz” konferansı düzenledi.

Konferansa Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu öğretim elemanları, idari personel, öğrenciler ve Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları katıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Ş. Dilek Güven, Dr. Öğr. Üyesi Gülden Küçükakça Çelik ve Arş. Gör. Hürmüs Kuzgun tarafından düzenlenen konferansa; KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Nurgün Platin ve Prof. Dr. Ayşe Özcan konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacılar hemşirelikte profesyonelliği bir hastalık üzerinde metamorfoz resimlerle anlattı. Konferans, hemşirelik bölümü öğrencileriyle gerçekleştirilen profesyonel yaşam ve öğrenim süreçleri ile ilgili soru-cevap bölümüyle devam etti. Ardından katılımcılara ve konferans düzenleme kuruluna Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nimet Karataş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.