NEVŞEHİR(MHA) 2. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Hoşgörü ve Barış Festivali Sergisi için Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesine Katılımcıların başvuru süresi 15 Eylül 2015 tarihinde tamamlanacak.   

Eserler, Sempozyum Bilim ve Sanat Kurulu tarafından incelenecek ve uygun görülen eserler seçilerek katılımcılara duyurulacak. Eserlerin 300 dpi’lık dijital kopyalarının en geç 15 Eylül 2015 tarihine kadar http://portal.nevsehir.edu.tr/festival/create  adresine gönderilmesi gerekiyor.

Eserin dijital kopyası ile birlikte Eser Katılım Formu’nun da yollanması önemlidir. Formda tüm iletişim bilgileri, kurum adresi, telefon numaraları ve elektronik posta adresi yer almalı.

Eserlerin Dijital Kopyalarının Son Gönderilme Tarihi: 15 Eylül 2015, Kabul Edilen Eserlerin Açıklanma Tarihi: 18 Eylül 2015, Eserlerin Son Gönderilme Tarihi: 30 Eylül 2015, Sergi Tarihi: 08-15 Ekim 2015 olarak belirlendi.

Kabul edilen eserlerin gönderilmesi ve iadesi, Üniversite tarafından belirlenen kargo aracılığı ile ücretsiz olarak karşılanacak. Eserleri kabul edilen sanatçılarahttp://hosgorufestivali.yeni.nevsehir.edu.tr/ adresinden bilgi verilecek.