İgeder Öğretmen akademi çalışmaları kapsamında Nevşehir Gönüllü Eğitimciler Derneğinin katkıları ile Nevşehir de 200’ün üzerinde öğretmenle 26 şubat Pazar günü atölye çalışması yapıldı.

Akıl ve Zeka Oyunları, Kodlama eğitimi, Etkinliklerle Değerler Eğitimi, İletişimde beden dili, Etkili Sınıf Yönetimi, Liderlik ve Takım Yönetimi olmak üzere 6 farklı alanda sabah ve öğleden sonra 2 oturum şeklinde Nevşehirli eğitimcilere 15 farklı atölye açıldı.

Programa Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR, İgeder Yönetim kurulu başkanı Sayın Nuri Özkan,  Hacıbektaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel IRMAK, Nevgeder başkanı Serhat ULUER, Nevgeder Yönetim kurulu üyeleri ve 37 farklı okuldan 200’ün üzerinde eğitimci katıldı.

Açılış programında Nevgeder başkanı Serhat ULUERPazar demeden tatil demeden yetişmek ve yetiştirmek gibi ulvi bir gayeyle geleceği ve çocuklarımızı şekillendirmek adına salona teşrif eden gelecek için fedakarca çalışan öğretmenlerimize teşekkür etti.

İgeder Yönetim kurulu başkanı Sayın Nuri Özkan’ın heyecan ve motivasyon dolu konuşması salondaki öğretmenler tarafında ilgi ve beğeniyle dinlendi.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİRİgeder in bu çalışmalarının il geneli tekrar yapılması gerektiğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

İgederYönetim kurulu başkanı Sayın Nuri Özkan ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR atölyeleri gezerek öğretmenlerle birlikte hasbihal ederek eğitimler hakkında bilgi aldılar. Burada öğretmenlerin ilgi ve mutluluğu gözlerinden okunmakta idi.

10:00 da başlayan program 10:30 da 1. Atölyeler, Öğle arası Nevşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği (NEVGEDER) in katkıları ile yemek ikramı ardından 13:30 da 2. Atölyeler ile devam edilen program yapılan değerlendirmelerle sona erdi.