Nevşehir İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından, İl Milli Eğitim verileri, yapılan projeler, etkinlikler hakkında hazırladıkları sunumu gerçekleştirdi ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. 

Daha sonra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü değerlendirme konuşmalarını yapmasının akabinde Vali İlhami Aktaş yaptığı konuşmasında; 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının eğitim camiasına hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum diyerek, katılımcılara teşekkür etti.  

Toplantı görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.

Toplantıya; Vali İlhami Aktaş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut,  İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cengiz Yıldız, Avanos AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ömer Cerit, Milli Eğitim müdür yardımcıları ile şube müdürleri, Milli Eğitim personeli, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.