Kıymetli Meslektaşlarım,
2015-2016 eğitim öğretim yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Geleceğimiz gözbebeğimiz sevgili çocuklarımız için okudunuz, araştırdınız, değişimleri takip ettiniz, gerek bilgi ve beceri gerekse teknoloji anlamında öğrencilerimize yol gösterdiniz, rehber oldunuz, araştırma ve sorgulama becerilerini geliştirdiniz, sizlerin sayesinde başarılı bir topluma kavuşabiliriz. Çocuklarımız için gösterdiğiniz çaba, harcadığınız emek takdire şayandır. Bu nedenle tüm eğitim çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinize iyi tatiller diliyorum.

Değerli Veliler,
Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Onlar bizim geleceğimiz göz bebeklerimizdir. Onların iyi bir eğitim almaları geleceğimizin imar ve inşasında çok önemlidir. Bugün çocuklarımızla beraber karne heyecanı yaşıyoruz. Onların başarısı elbette önemlidir, ancak asıl önemli olan bu ülkeye bu millete faydalı birer birey olarak yetiştirilmeleridir. Başarısız oldukları dersler için çocuklarımızın kalbini kırmayalım, unutmayın düşük notlarını düzeltebiliriz ancak kırılan kalplerini onarmamız oldukça zordur.
Sizlerin bu uzun tatil döneminde çocuklarımıza destek olacağınıza inanıyor, eğitim öğretim süresi boyunca bize verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyor, çocuklarımızla birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmenizi diliyorum.

Sevgili Çocuklar,
Bugün karne gününüz. Hepiniz gösterdiğiniz performansın ve bir yıllık emeğin karşılığını alacaksınız. Bizler sizlere inanıyoruz, güveniyoruz ve bu ülkenin geleceğini sizlere emanet ediyoruz. İnanıyoruz ki sizler istediğiniz sürece çok büyük işler başaracaksınız. Tatil kendinizi geliştirmeniz için büyük bir fırsattır. Bu uzun tatilde hem dinlenin, hem kitap okuyun hem de eksiklerinizi gözden geçirin, bütün bunları bir program dahilinde yaparsanız çok daha başarılı olacağınıza inanıyoruz. Unutmayın, düzenli ve sistemli çalışan her zaman kazanır. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize iyi tatiller diliyorum.