Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılı öncesi Nevşehir’de bulunan tüm okulları ziyaret ederek eksikleri tespit ediyor. 
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat DEMİR, beraberinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf AYDOĞMUŞ ve İlçe Milli eğitim Müdürü Uğur ÇATKILI ile birlikte 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Özel Program uygulayacak olan Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yuva İlkokulu ve Kozluca İlkokulu’nu ziyaret ederek 2017-2018 eğitim öğretim yılı çalışmaları ile ilgili okul müdürlerinden bilgi aldı.
        Ziyaretlerde okul yöneticileri ile sohbet ederek okulla ilgili eksik ve yapılması gereken konularla ilgili bilgi aldı.
        Sayın DEMİR, “Yeni eğitim-öğretim yılımızın sorunsuz bir şekilde başlaması için Müdürlük olarak çalışıyoruz. İlimiz ve ilçemizdeki tüm okulları ziyaret ederek okulların son durumu ile ilgili okul yöneticilerinden bilgi alıyoruz. Ziyaretlerimiz devam edecek ve ziyaretlerde okulların eksik ve taleplerini değerlendiriyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılına bütün okullarımız eksiksiz olarak sağlıklı bir şekilde başlayacaktır. Başarılı bir yıl geçireceğimize inanıyorum” dedi.