Okul idarecilerinden okulda yürütülün eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Demir, öğrenci ve öğretmenlerle de bir süre görüştü. Okul ziyaretinin ardından 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı Hacıbektaş ilçesinde yapıldı. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Toplantıya katılan İlçe Milli Eğitim Müdürleri ilçelerinde 2023 Eğitim Vizyonu ile ilgili yaptıkları planlamalar ve çalışmaları anlattılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, “2023 Eğitim Vizyonunu bizler alanda hep birlikte takım ruhu ile çalışarak gerçekleştireceğiz. Okul yöneticileri, öğretmenlerimiz ile toplantılarımız devam edecektir, tüm okullarımızda Vizyon belgemizdeki yenilikleri gerçekleştireceğiz inşallah” dedi.

Toplantıda İlimizde eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili bilgilendirme ve planlama yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürleri ilçelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Nevşehir’de eğitim kalitesini artırarak öğrencilerin ders başarılarını üst düzeye çıkarmak için alınacak önlemler ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, 2019 yılının İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısını Hacıbektaş İlçemizde gerçekleştirdiklerini belirterek eğitimde İlimizi daha ileriye taşıyabilmek için İlçe Milli Eğitim Müdürleri ie görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.