İstiklâl Ortaokulu Müdürü Cemal Mamak başkanlığındaki ,okul yönetici ve öğretmenlerle öğrencilerden oluşan heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyarette,  İstiklâl Ortaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Hasan Ünver’e bir buket çiçek sundu.
Ziyarette konuşan İstiklâl Ortaokulu’nun daha düzenli okul bahçesi oluşturulması yönünde Nevşehir Belediyesi’nin kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve desteğe teşekkür ettiklerini söyleyen Okul Müdürü Cemal Mamak, bu sayede öğrencilerin daha rahat bir ortamda okul bahçesinden yararlanır hale geldiğini belirtti.
İstiklâl Ortaokulu Müdür Yardımcısı Emine Yalman ve Matematik Öğretmeni Derya Avşar’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de öteden beri Nevşehir Belediyesi olarak,  okulların daha düzenli ,hoş ve nezih ortamlarda fiziki yapılanmalarını tamamlanmaları için üzerlerine düşeni yerine getirmek için çaba harcadıklarını söyledi.
Öğrencilerin başarısı için fiziki yapının verilen eğitim ve öğretim kadar büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Ünver, 2004 yılından beri şehir merkezindeki okulların daha sağlıklı bir şekilde fiziki yapılanmaları için her türlü desteği verdiklerini ifade etti.