Özel Kardelen Koleji  3-4, 4-5 ve 5-6 yaş grubu öğrencilere 12 ay boyunca açık Kardelen Anaokulu'nda kesintisiz eğitim veriyor.

Özel Kardelen Koleji Anaokulu'nda çocuklarımızın gelişim düzeylerine göre özel olarak tasarlanmış sınıflar ve oyun odalarında, alanlarında uzman, özellikle bu yaş grubu çocukların gelişimleri konusunda eğitim almış öğretmenlerce sosyal, duygusal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerini destekleyen eğitim programları uygulanmaktadır.

Eğitim kurumlarımızda , öğrencilerimizin kendilerini daha iyi tanımalarını sağlamaya yönelik yapılan çalışmalar sonucunda çocuklarımızın zayıf yönlerini güçlendirip güçlü yönlerinin daha da ön plana çıkması adına eğitimler verilmektedir. İkili öğretmen sistemiyle sanat, spor, bilim-teknik alanlarında öğrencilerimizle birlikte çalışmalar yapılmakta ve öğrencinin gelecek hayatını etkileyecek bu önemli yaşlarda zihin gücünü doğru bir şekilde kullanması sağlanmaktadır.

Çocuklarımızın geleceğini garantiye almak için doğru kararlar vermek gerekir ve iyi bir geleceğin başlangıcı iyi bir "okul öncesi eğitim" ile mümkün olacaktır.