Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyünde bulunan Meslek Yüksek Okulunda ek yerleştirme işlemleri 09 Eylül Cuma günü tamamlanacak.

Çocuk Gelişimi ve Turist Rehberliği Uzaktan Öğretim Programı öğrencileri hariç tüm öğrencilerimizin kayıt işlemleri ÖSYM sonuç belgesinde belirtilen adreste yüz yüze gerçekleştirilecek. Ek yerleştirme kayıtlarında e-devlet üzerinden kayıt yaptırma imkânı yok.

Kayıt işlemleri için aşağıda sıralanan evraklar ile 6 - 9 Eylül 2016 tarihleri arasında yüksekokulumuz şahsen başvurmanız gerekmekte.
Kayıt esnasında adaylardan; Lise diplomasının aslı, Sınav sonuç belgesinin çıktısı, Nüfus cüzdanı fotokopisi, 4 adet vesikalık fotoğraf, Ödeme dekontu veya kredi kartı çıktısı istenecek.

Atçılık ve Antrenörlüğü : Tam teşekküllü hastaneden alınacak, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziksel ve ruhsal bir engelin olmadığını belgeleyen heyet raporu Yıllık eğitim süresi boyunca geçerli ferdi kaza sigortası yaptırıldığına dair belge istenecek.
Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği: Tam teşekküllü bir hastaneden alınacak, mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmeye engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığını belgeleyen sağlık raporu Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesi (E-devlet üzerinden de alınabilir)
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri: Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesi (E-devlet üzerinden de alınabilir)
İlk ve Acil Yardım Programı: Sürücü belgesi almaya engeli olmadığını gösterir sağlık raporu (Tıp fakültelerinden veya gerekli raporu verebilecek kapasitedeki devlet hastanelerinden alınmalıdır ve raporun üzerinde mutlaka boy/kilo bilgileri bulunmalıdır)
Uçak Teknolojisi: Tam teşekküllü bir hastaneden alınacak, mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmeye engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığını belgeleyen sağlık raporu Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı Belgesi (E-devlet üzerinden de alınabilir) talep edilecek.