Kapadokya Üniversitesi akademik makale, yüksek lisans veya doktora tezi yazanlara yönelik düzenlediği tez ve yazı kampı başladı.

Kapadokya Üniversitesi Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü tarafından Mustafapaşa Yerleşkemizde yer alan tarihi konakta 19-24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek tez ve yazı kampında katılımcılara bilimsel araştırma rehberliği ve verimli yazmayı sağlayacak bir çalışma ortamı sunulacak.

Dr. Öğr. Üyesi Sinan Akıllı’nın Tez Hazırlama Süreci başlıklı semineriyle başlayan kampta yazı çalışmaları yapacak olan katılımcılar, aynı zamanda bire bir rehberlik alarak çalışmalarındaki ilerlemeyi gözlemlemiş olacak. Altı günlük tez ve yazı kampında üniversitenin kütüphanelerinden ve elektronik erişim ağından yararlanabilecek olan katılımcılara, JStor ve EBSCO veritabanlarında yer alan akademik metinlere erişme fırsatı sunulacak. Tez ve Yazı Kampı’nda, Mustafapaşa’nın tarihi ve kültürel dokusu ile planlı çalışma takviminin, tezlerinde ve yazılarında ilerleme sorunu yaşayan katılımcılara, sorunları aşmak için ihtiyaç duyacakları ilham ve disiplini sağlaması hedefleniyor.

Tez ve Yazı Kampında, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ile birlikte İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rıfat Yıldız, Prof. Dr. Umut Al ve Yazar-Editör Tanıl Bora da tez ve yazı süreçlerine dair seminer ve sunum gerçekleştirecek.